FCSB NU E STEAUA! În atenția celor ușor manipulabili!


Populată cu tot soiul de specimene, țara noastră este locul ideal pentru ca orice individ cu tupeu, cu școala de JMEKER în Pipera sau la Galați, să poată face din rahat bici și, culmea, să și pocnescă. Așa se explică de ce o echipă numită în registrele oficiale F.C. FCSB - doamne, ce creier micuț a avut cel care a venit cu ideea!!!- să fie percepută de băieții de cartier, cu un anumit IQ, ca fiind Steaua București. Nu, domnilor, FCSB nu este acea STEAUA BUCUREȘTI pe care am iubit-o cu toții când cucerea Europa sau când juca finale de Cupa Campionilor Europeni, de Cupa Intercontinentală, ori cucerea Supercupa Europei. Acea Steaua București care câștiga campionate, cupe ale României și care învingea echipe de top ale Europei, în anii 1985- 1990. FCSB este echipa fostului pușcăriaș Becali George, reprezentată jalnic în media de fostul pușcăriaș Stoica Mihai, zis Meme Stoica, în libertate, sau Mimi Stoica în detenție. 
Deși instanța de judecată a interzis ca FCSB să mai utilizeze numele STEAUA BUCUREȘTI, cei doi pușcăriași, cu sprijinul unor lachei din presă, continuă să acrediteze în opinia publică ideea că FCSB este STEAUA BUCUREȘTI. Sigur că sunt guguștiuci care au pus botul și care, gândind cu creierul lui Jiji Becali, ori al Memeului, merg la meciurile FCSB crezând că participă la meciurile Stelei București. Nimic mai fals. F.C. FCSB înseamnă exact Fotbal Club FCSB. Adică NIMIC. 
Steaua București este, pentru cei care au fost înșelați de cei doi pușcăriași, dar și de presa plătită și aservită acestora, echipa înscrisă în Liga 4, CSA Steaua București, pentru care, deja, lucrează Marius Lăcătuș, simbolul Stelei. Așa că, dragi suporteri care participați la meciurile FCSB, scandați pentru echipa pe care o vedeți pe teren: ea este simplu FCSB, echipă fără tradiție și fără palmares. Iar dacă scandați Steaua București, acest fapt bucură suflarea stelistă adevărată, care vă așteaptă la meciurile adevăratei și unicei Steaua București. Așadar aveți două opțiuni: încurajați o echipă numită F.C. FCSB și faceți pe plac unor escroci care se erijează în steliști, ei fiind fcsbiști, sau vă alăturați echipei Steaua București, al cărui proiect are nevoie de suportul celor care au umplut Ghencea în anii de glorie. HAI STEAUA BUCUREȘTI! Te așteptăm în Liga 1, acolo unde îți este locul, alături de rivalele tale eterne: Dinamo, Rapid, U Craiova. Și, sigur, în prima ligă vei întâlni și echipe nou înființate ca Voluntari, Juventus Colentina, Concordia Chiajna sau...FCSB. Apropo : Succes FC FCSB în meciul de UEL.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

GRAMATICĂ: Hai să vorbim corect