DRAGNEA sau GRINDEANU? MAFIA sau PROSTIA?


Cei care am votat la finalul lui 2016 avem toate motivele să ne revoltăm acum, indiferent de opțiunile politice. În urma promisiunilor electorale nerealiste, acceptate doar de acei concetățeni înzestrați cu un redus bagaj de cunoștințe economice, sociale și politice, dar și în urma absenteismului masiv al celor scârbiți de modul în care au fost mințiți, umiliți și neglijați în cei 27 de ani scurși din Decembrie 1989, PSD a ajuns la putere, unde are o majoritate care îi conferă posibilitatea de a emite orice legi, hotărâri de guvern în interes național, dar - mai ales - în interesul camarilei de partid.
Și pentru că toate promisiunile prevăzute în fantasmagoricul program de guvernare nu erau altceva decât perdeaua de fum pentru ca ayatollahul Dragnea, emirul de Teleorman, să-și vadă închis dosarul penal în care este acuzat de instigare la abuz în serviciu şi la fals intelectual, cauză în care este cercetat alături de fosta sa soţie, Bombonica, Liviu Dragnea a numit în guvern persoane umile, servile, cârlige de rufe a căror unică valență este aceea de a face jocurile bossului, indiferent de gradul de compromitere în ochii electoratului. Astfel au apărut în guvern personaje pitorești, posesoare a unui IQ modest, gen Grindeanu, Iordache, Olguța Vasilescu, Carmen Dan și enumerarea poate continua lejer...Și, cum timpul nu are răbdare, iar patronul PSD Liviu Dragnea trebuie scăpat de pușcărie, la nicio lună de la preluarea puterii, guvernul aservit total șmecherașului din Teleorman aruncă țara în aer prin emiterea Ordonanței de Urgență a Guvernului nr. 13/2017 care modifică Codul penal și Codul de procedură penală, totul în interesul personal al lui Dragnea. La acea oră, revoluționarul  de astăzi, Sorinel Grindeanu era dispus la orice sacrificiu pentru a-și ajuta șeful de partid...
Haosul  creat  de  Dragnea cu ordonanța 13  a adus  grave prejudicii României, atât pe plan intern, dar și extern...Dar, nimic nu contează atunci când Tătucu Dragnea are un interes personal de rezolvat...
Pentru  că  protestele  de  stradă  au  băgat frica  în  teleormănean, sinistrul, pardon, ministrul Iordache a fost îndepărtat din guvern, în locul lui la Justiție  fiind  numit -  la  propunerea  lui  Tăriceanu  - Tudorel Toader, crezându-se că acesta poate fi manevrat asemeni celorlalte marionete din guvern. Ce să vezi, însă! Tudorel al nostru a dovedit o verticalitate rar întîlnită la oamenii politici dâmbovițeni și a amânat, până în ziua de azi, luarea unei măsuri prin care Dragnea să fie spălat de dosarul penal. Pentru că premierul Grindeanu a înțeles că, făcând jocurile lui Dragnea, se sinucide politic, nu l-a forțat pe Tudorel Toader să grăbească promovarea modificărilor legislative, care-l ajutau direct pe Liviu Dragnea. Acesta este principalul motiv al declanșării crizei pentru care astăzi ne aflăm în situația hilară în care un partid aflat la putere depune moțiune împotriva propriului guvern. Suntem unici în lume, suntem caraghioși, suntem penibili...
Dar de unde tupeul acesta maxim al bărbatului de stat Sorin Grindeanu? Cum s-a metamorfozat el din sluga umilă de acum 6 luni, în Rambo de Bega? Desigur, datorită celui care i-a preluat frâiele, adică păpușarul V.V. Ponta. Ne aflăm astfel în situația în care luptele interne dintr-un partid, având ca scop principal rezolvarea problemelor cu justiția a mahărilor săi, dar și dirijarea fondurilor din Programul Național de Dezvoltare Locală către baronii din teritoriu, afectează economia națională, imaginea internațională și învrăjbește electoratul divizând și mai mult populația pro, respectiv anti-psd.
Așadar, astăzi se decide soarta guvernului Grindeanu. Indiferent cine va câștiga, aripa-Dragnea, sau aripa-Ponta, avem câteva certitudini:
PSD NU VA MAI FI PARTIDUL MONOLIT. Se va scinda, vor urma răfuieli politice majore, probabil Dragnea va fi decapitat politic de gruparea Pandele-Firea. 
ARIPA PONTA VA PLECA DIN PARTID, în cazul înfrângerii, și va forma un partid rival PSD-ului.
OPOZIȚIA, AJUTATĂ DE K.W. JOHANNIS, va profita de degringolada din PSD și va încerca să pună mâna pe putere.
VAI ȘI AMAR DE ȚARA ASTA!!! CINE SĂ TE CONDUCĂ? UN PSD CORUPT? UN PNL IMPOTENT? UN PMP BĂSIST? UN USR NECOPT? ALEGEȚI VOI CUM E MAI BINE. MAI BINE PRNTRU NOI, NU PENTRU EI!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

GRAMATICĂ: Hai să vorbim corect

FCSB NU E STEAUA! În atenția celor ușor manipulabili!