Prim-ministru sau cârlig de rufe?


Grindeanu tocmai ce a fost demis, pentru - varianta PSD - întârzieri în aplicarea programului de guvernare. Neoficial se știe că Grindeanu a căzut din cauza tupeului manifestat în relația cu Liviu Dragnea, pe care l-a înfruntat direct atunci când nu a grăbit promovarea ordonantei privind stabilirea pragului pentru abuzul în serviciu la 200.000 lei, prag care îl salvează pe președintele PSD de la o condamnare ce pare acum iminentă.
Așadar, atunci când miniștrii-ghiocei încep să aibă coloană vertebrală și încep să lucreze în interesul națiunii și nu în interesul penalilor din partid, sunt grabnic ejectați, în locul lor fiind promovate persoane obediente, lingători de clanțe propulsați în funcții, exclusiv, pentru soluționarea problemelor personale ale conducătorului iubit.
Aflăm astăzi că, în locul lui Grindeanu, PSD propune în funcția de premier pe Mihai Tudose. Dumneavoastră ați auzit de Mihai Tudose? Ce-l recomandă pe Mihai Tudose? Oare prin ce s-a remarcat Mihai Tudose, în afara faptului că nu a dus la îndeplinire nicio măsură din cele 17 ce-i reveneau prin programul de guvernare? Probabil prin faptul că și-a dat demisia din guvern aproape simultan cu Olguța și Carmen Dan, cele două trompete ale lui Dragnea? E trist că PSD a devenit monopolul unui singur om, că acesta - Liviu Dragnea - înconjurat de olguțe, de cărmenuțe, de șerbani și de codrini aruncă după bunul plac România în criză, și că ceilalți psd-iști onești asistă pasiv la distrugerea marelui partid, provenit din defunctul FSN.
Să așteptăm așadar ca marioneta Tudose, odată instalată la Palatul Victoria, să ia toate măsurile pentru ducerea la îndeplinire a singurei măsuri din planul de guvernare care contează cu adevărat și care îl poate face competitiv și eficient în ochii patronului României, Liviu Dragnea: PRAGUL PENTRU ABUZUL ÎN SERVICIU - 200.000 DE LEI !!!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

GRAMATICĂ: Hai să vorbim corect

FCSB NU E STEAUA! În atenția celor ușor manipulabili!